Sell or Die Group

CLOSERS ONLY

Vår story

Vi är ett gäng entreprenörer som alltid känt i våra hjärtan att vi vill skapa och bygga stora bolag. Vi driver idag ett flertal projekt, men det är bara en början. Vi har en vision och ett mission som vi vill dela med dig. Detta är vår story.

Läs mer

Hur allt började

Framgångsrika personer måste hitta sin egna väg till framgång. Resan kommer vara krokig och svår, men allt går om man vill.

När vi var 22 år startade vi vårt första digitala företag och efter det så radades projekten upp. Vi har lyckats, men vi har även misslyckats många gånger. Vi insåg fort att alla våra misslyckade projekt hade ett och samma problem, vi fokuserade för mycket på produkten och alldeles för lite på försäljningen. Vi vet idag att allting börjar och slutar med försäljning oavsett om det är en fysisk eller digital produkt.

Att starta och driva företag har inte alltid varit enkelt. Vi har i flera år varit i överlevnadsläge där vi inte tjänat en enda krona. Men man ska aldrig ångra sina misslyckade projekt. Man ska istället alltid försöka ta lärdom från sina misstag och använda erfarenheterna som bränsle för att fortsätta. Om du är för rädd för att misslyckas kommer du aldrig heller att lyckas som entreprenör eller affärsman. Du måste jobba tusentals timmar för att skapa en framgångsresa.

Sky is the limit

Många av våra mål kan upplevas som orealistiska, men vi tror på dom och kommer alltid att följa våra drömmar vad som än händer.

Vi har jobbat med restauranger, nattklubbar, reklam, försäljning och många andra nätbaserade projekt men nu är vårt sikte gränslöst. Som entreprenörer älskar vi resan och att se hur långt den kan ta en. Genom åren har vi lärt att det är vi själva som bestämmer våra gränser. När vi startar ett nytt projekt så skapar vi alltid en 3-årsplan, för en dröm utan en plan är bara en önskan. Det är viktigt att ha ambitioner, men du måste också kunna organisera och analysera detaljerna för att se vilka resurser du behöver till projektet.

Vi lanserar nu två stora internationella företag som vi tålmodigt jobbat på i flera år. Tålamod är något som vi har saknat våra första 10 år som entreprenörer. Vi ville att allting skulle hända NU, men vi har lärt oss hur saker funkar. Du måste vara smart och jobba strategiskt för att nå framgång. Det handlar inte vem som springer snabbast, det handlar vem som springer smartast. Med stor respekt önskar vi dig all lycka i din resa till framgång // THE TEAM

Kolla in några av mina utvalda projekt och företag nedan

"Dream large,
live larger"