Outside the box

.SE

 

INTRODUKTION

Outsidethebox.se är ett perfekt varumärke för en svensk mediebyrå. Att tänka utanför boxen är väsentligt när det kommer till dagens och framtida media.

 

IDÈER FÖR VARUMÄRKET

  • Mediabyrå
  • Onlinemarknadsplats
  • Influencerprogram
  • Onlineplattform
  • Annonsreklam
  • Marknadsföring
  • Produktionsstudio
  • Event

 

LOGOTYP KONCEPT FÖR OUTSIDE THE BOX

Du kan se nedan hur logotypen går att använda i olika utföranden. Det är viktigt att tänka långsiktigt och kunna applicera logotypen på alla sorters enheter men även på tryck. Min erfarenhet med logotyper är att försöka hålla det minimalistiskt och simpelt.

TEAMA UPP ELLER KÖP KONCEPTET

Jag driver i dagsläget ett flertal projekt och jag verkligen älskar det. Mina koncept är verkligen den saken jag vill fortsätta hålla på med, så jag erbjuder två olika alternativ. Alternativ ett är att vi teamar upp och jag står för koncept och idéer och du går in som operationsansvarig. Tillsammans så kommer vi fram till en projektplan att följa. Alternativ två är att du helt enkelt köper konceptet av mig och kontaktar mig genom formuläret nedan.