VR AR Robot Brand Store

.COM

 

INTRODUKTION

Detta är en serie varumärken som kommer att vara framtiden. vrbrandstore.com, arbrandstore.com och robotbrandstore.com kan bli “gamechangers” i en framtida miljardindustri.

 

IDÈER FÖR VARUMÄRKET

  • VR, AR, Robotföretag
  • VR, AR, Robotbutik
  • Tekniskt företag
  • Blog/Vlog
  • VR, AR, Robothub
  • VR, AR, Robotkonsultfirma
  • VR, AR, Robotprogram
  • Event

 

LOGOTYP KONCEPT FÖR VR AR ROBOT BRAND STORE

Du kan se nedan hur logotypen går att använda i olika utföranden. Det är viktigt att tänka långsiktigt och kunna applicera logotypen på alla sorters enheter men även på tryck. Min erfarenhet med logotyper är att försöka hålla det minimalistiskt och simpelt.

TEAMA UPP ELLER KÖP KONCEPTET

Jag driver i dagsläget ett flertal projekt och jag verkligen älskar det. Mina koncept är verkligen den saken jag vill fortsätta hålla på med, så jag erbjuder två olika alternativ. Alternativ ett är att vi teamar upp och jag står för koncept och idéer och du går in som operationsansvarig. Tillsammans så kommer vi fram till en projektplan att följa. Alternativ två är att du helt enkelt köper konceptet av mig och kontaktar mig genom formuläret nedan.