VR Brand Store

.COM

 

INTRODUKTION

Inom 5 år så kommer VR vara standard i hushållen och finnas inom ett flertal branschen. Med VR Brand Store så vill vi ta del av den kommande miljard branschen som kommer att komma. Ett varumärke som är enkelt och lättapplicerat.

 

IDÉER FÖR VARUMÄRKET

  • VR Företag
  • VR Butik
  • Techbolag
  • VR HUB
  • VR konsultbyrå

 

LOGOTYP KONCEPT FÖR VR BRAND STORE

Du kan se nedan hur logotypen går att använda i olika utföranden. Det är viktigt att tänka långsiktigt och kunna applicera logotypen på alla sorters enheter men även på tryck. Min erfarenhet med logotyper är att försöka hålla det minimalistiskt och simpelt.

TEAMA UPP ELLER KÖP KONCEPTET

Jag driver i dagsläget ett flertal projekt och jag verkligen älskar det. Mina koncept är verkligen den saken jag vill fortsätta hålla på med, så jag erbjuder två olika alternativ. Alternativ ett är att vi teamar upp och jag står för koncept och idéer och du går in som operationsansvarig. Tillsammans så kommer vi fram till en projektplan att följa. Alternativ två är att du helt enkelt köper konceptet av mig och kontaktar mig genom formuläret nedan.